Dinner

Middagen innan var hemskt, jag bara slängde i mig all mat jag lassat upp på tallriken. Glömde bort omvärlden och åt tills jag fick ont i magen.
För att sedan gå och spy upp allting.
Jag är rädd för mig själv.
Men att spy har blivit en del av mig, mia är min bästa vän. Även om hon inte är bra för mig.
Under hela middagen tänkte jag på att spy, känslan av att få ur mig allt.
Den underbara känslan...

Kommentarer
Postat av: e

Jaa jag förstår det, du har säkert gått ner! :D

Känner igen den där härliga känslan när man äter och bara vet att man ska spy upp allt sen, känns så himla skönt.. Dock vet jag att det är skitdåligt för kroppen så jag försöker att äta mindre och träna ist för att spy.=)

stay strong, kram!

2009-02-12 @ 21:36:44
URL: http://weightless.bloggagratis.se
Postat av: e

Ja mina föräldrar börjar också bli misstänksamma.. Men jag brukar äta i djupa tallrikar och eftersom vi äter framför tvn håller jag dem i knät, så ser de inte hur mycket det är ;) Eller så tar jag pyttelite mat när ingen ser och lägger sallad över så att bara lite av maten syns, så ser det ut som att det ligger mer mat under salladen:)



Nja.. jag avslöjade mig väl haft på nyår när jag sa att mitt nyårslöfte var att bli smal, men det hoppas jag att de glömt bort nu.. S vet nog mest, elr hon vet att jag räknar kcal och vill gå ner i vikt, men hon vet inte hur allvarligt det är och hur "lite" jag väger (hon tyckte att jag vägde för lite när jag vägde 53..). Dina då?=)

kram

2009-02-12 @ 21:51:08
URL: http://weightless.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0